Начало » Новини » Новинa
Актуално
Месечна работна среща на общинския кмет с кметове и кметски наместници

30 Март 2018

Месечна работна среща на общинския кмет с кметове и кметски наместници

 

          На 29 март 2018 година представителите на общинското ръководство - кметът Христо Христов и секретарят Мария Чанева проведоха  месечната си оперативка с кметове и кметски наместници от населените места на територията на общината.

       На нея общинският кмет и секретарят засегнаха някои от актуалните въпроси. Господин Христов сподели с колегите си, че проливните дъждове са нанесли доста поражения и ги моли да направят преглед на деретата. Съобщи също, че ще бъдат извършени частични кърпежи на пътищата, където е най-наложително. Освен това ще бъде изяснено, където има камери за видеонаблюдение, кой може да има достъп до записите и ще им бъде разяснено. Всички храмове в населените места ще бъдат отворени на 8 април - Великден. В част от тях ще има и църковни служби: Болярово, Стефан Караджово, Мамарчево и Воден.

          Госпожа Чанева помоли кметовете и кметските наместници за актуализиране на информацията, по която ще бъдат изготвени докладни записки за следващото заседание на Общинския съвет, обсъди с тях и други текущи задачи.

         Кметовете и кметските наместници също поставиха въпроси и проблеми пред представителите на общинското ръководство. 

  •