Начало » Новини » Новинa
Актуално
Почит към нашето място в безкрайната вселена

26 Април 2018

Почит към нашето място в безкрайната вселена

       На 20 април 2018 г. в ОУ „Стефан Караджа"- с. Стефан Караджово, общ. Болярово отново беше пъстро и празнично. Учениците от V, VI и VII клас, участници в клуб „Приятели на природата" и „Пъстро колело" с ръководител г-жа Пехливанова, отдадоха почит към нашето място в безкрайната вселена, родната ни планета Земя по случай нейния международен ден.

      Презентацията „Нашата планета" запозна публиката със замърсяването на природата и с усилията на природозащитниците да възстановят екологичното равновесие на планетата.

       Хорът на училището изпя „Песен за Земята", а ученичките от VI клас Мария, Станислава, Джулия и Теодора представиха танц с обръчи, посветен на нашата планета. Изпълненията и на хора, и на танцьорките, предизвикаха бурните ръкопляскания на възторжената публика.

     Празникът, пъстър и интересен, завърши със засаждане на млади фиданки в двора на училището, за които ще се грижат младите природолюбители.

     За украсата на празника се погрижиха първокласниците, които  под ръководството на г-жа Николова изработиха табло „Нашата планета".

 

  •