Начало » Новини » Новинa
Актуално
Месечна работна среща на общинския кмет с кметове и кметски наместници

27 Април 2018

Месечна работна среща на общинския кмет с кметове и кметски наместници

 

 

 

        На 27 април 2018 година представителите на общинското ръководство - кметът Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева и секретарят Мария Чанева проведоха  месечната си оперативка с кметове и кметски наместници от населените места на територията на общината.

       На нея общинският кмет Христо Христов представи на колегите си новия началник на полицейското управление в Болярово - Апостол Атанасов. Той сподели, че вече част от тях познава, остави им телефон за връзка. По много от случаите е работил и е запознат с тях.

       Другият актуален въпрос, засегнат от господин Христов,е проведените до момента събрания по селата и предстоящите в някои населени места. Неговият апел е да се работи по поставените там въпроси и задачи.

      Преди да отговори на поставените от колегите си въпроси и проблеми, общинският кмет съобщи предстоящите празнични мероприятия през май: на 12 май в село Странджа (откриване на паметник на убитите войници - от 9 часа), на 19 май - традиционен събор и земляческа среща в село Камен връх (от 10 часа) и на 26 май - отбелязване на 150 годишнината от смъртта на Стефан Караджа в село Стефан Караджово.

 

 

  •