Начало » Новини » Новинa
Актуално
Весел рожден ден с много изненади в Защитеното жилище в град Болярово

7 Ноември 2018

Весел рожден ден с много изненади в Защитеното жилище в град Болярово

 

        На 29 октомври 2018 години в Защитеното жилище за лица с физически увреждания в град Болярово отпразнуваха рождения ден на един от своите потребители - Никола Маринов Цикоров. Дядо Кольо, както всички го наричат навърши достолепните 89 години. Той е родом от село Дъбово и добре познат на голяма част от хората в общината.

        Празника в негова чест бе пълна изненада за него и близките му, които останаха очаровани от украсата (подготвена като подарък за Никола от трудотерапевта Галина Колева). Цялостната подготовка и веселия празник наистина трогна близките на Никола и те сърдечно благодариха на управителката и целия персонал за грижите, които полягат за него.

         Поздравен бе и лично от общинския кмет Христо Христов, негова много дългогодишен приятел. Разбира се, получи и подарък. Не само от кмета, на много подаръци се радваше в този ден дядо Кольо. Поздрави го и управителката Радостина Петева, както и всички присъстващи на този негов личен празник.

       Не липсваше и торта - голяма и красива. Настроението на всички бе празнично и с радост си спомняха хилядите мигове, споделени на такива тържества и моменти от живота на дядо Кольо тук - за трудолюбието му, градинките му със зеленчуци в двора и приятелите му тук. Много от роднините му, уважили празника му, му пожелаха още дълги години да се радва на спокойните си старини и все така да събира всички по приятни поводи. Те бяха много доволни и щастливи, че той се чувства добре тук и е обгрижван от толкова мили хора.

       Дано още дълги години празнува своите рождени дни и се радва на приятни изненади в ежедневието си! 

  •