Начало » Новини » Новинa
Актуално
Веселото коледно тържество на общинската администрация

24 Декември 2018

 

Веселото коледно тържество на общинската администрация

        Общинската администрация изпрати подобаващо една напрегната, но балансирана и успешна година. Това ес случи на 19 декември 208 година в ресторант „Екатерина" (Веселиново).

        А празника бяха не само специалистите от администрацията на община Болярово, но и представителите на всички социални заведения, както и на детска градина „Здравец" и филиалите й.

         Общинският кмет Христо Христов поздрави всички (над 120 присъстващи), уважили поканата му за коледния празник и им пожела светли празници и много здраве, късмет, търпение, оптимизъм, щастие, любов, лични и професионални успехи!

         Изпращаме една напрегната, динамична и изпълнена с предизвикателства година, обобщи господин Христов. Но той я определи като балансирана и успешна - по отношение на изпълнението на бюджета, успешно приключилите проекти и като цяло доброто изпълнение на планираните за годината дейности. Предстои последна от мандата определено нелека година, но всички заедно ще успеят да се справят с това, завърши анализа си кметът.

        Разбира се, коледният празник не мина и без коледари. Каргонската група посети кмета и администрацията, попяха им и ги благословиха, а господин Христов, ги дари, както е по традиция.

         С много настроение и танци изпратиха всички годината. И с надеждата да са все така задружни и весели и да дойде една по-добра, спокойна и успешна година.

 

 

 

 

.


 

  •