Начало » Новини » Новинa
Актуално
Тържествен повод за Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса резерва - Ямбол

19 Март 2019

Тържествен повод за Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса резерва - Ямбол

 

 

           На 12 март 2019 година се проведе годишно отчетно събрание на Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва на град Ямбол „Георги Дражев". Официален гост бе ген. Златан Стойков (председател на Централния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва). Той поздрави с трогателни слова участниците в заседанието.

           Председателят на Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва на град Ямбол - о.з. подп. Иван Тодоров изнесе подробен отчет за дейността на съюза, запозна присъстващите с изпълнението на бюджета за предходната година, представи и цифрите на новия - за 2019 година.

           Денят бе специален и по друг повод - 90 годишнина отбеляза основателят на съюза о.з. полковник Търкаланов. Поздравителен адрес и подаръци от сърце бяха поднесени от името на първия почетен член на съюза - о.з. капитан Христо Христов, кмет на община Болярово. О.з. генерал Златан Стойков - председател на централния съвет на СОСЗР удостои о.з. полковник Търкаланов с плакет на организацията. 

  •