Начало » Новини » Новинa
Актуално
Приветствие от кмета на община Болярово Христо Христов към всички деца и родители по повод 1 юни

31 Май 2021

СКЪПИ ДЕЦА, МИЛИ МАЛКИ ПРИЯТЕЛИ,
С голяма радост и с удоволствие, от името на Община Болярово, ви поздравявам по повод на 1 юни - Международния ден на детето!
Благодарим ви, че ни носите смях и радост всеки ден в живота ни. Вие заслужавате най-топлите чувства, най-хубавите подаръци и един красив свят, в които се случват чудеса и се сбъдват мечтите ви.
Пожелавам ви да сте много здрави, енергични и безкрайно любознателни! Всеки ден отново и отново неуморно да преоткривате и пресътворявате вълшебствата на живота и света около вас!
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
Първи юни е денят, в който си спомняме, че и ние сме били деца, и ние сме пораствали с обелени колене, вършили сме пакости, избухвали сме в смях или сълзи от безсилие.
Никога не забравяйте, че най-ценният подарък за едно дете е прегръдката на мама и тате, защото на света няма по-специална любов от тази на родителите към децата.
Майчините и бащините думи са вълшебни - те дават сила и кураж в моменти на решения; могат да окрилят детето, но и могат и да подрежат криле. Затова е важно с думите си да напомняме на децата колко ги обичаме и с колко гордост и радост ни изпълват, когато успяват. Ние сме техния модел за подражание и трябва да сме добър пример за тях днес, за да бъдат те успешни и щастливи утре.
Така както един ден те ще станат родители и по стара българска традиция те ще искат най-доброто за своите деца.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДЕЦА!

ХРИСТО ХРИСТОВ
кмет на Община Болярово

 

  •