Начало » Новини » Новинa
Актуално
Председателят на Общински съвет-Болярово Атанас Дженков: Нека 2023-та да бъде година на сбъднати надежди и мечти!

25 Декември 2022

Уважаеми боляровци и жители на общината,
Настъпват едни от най-светлите дни в годината! Бъдни вечер и Коледа сплотяват, обединяват, носят вяра, надежда, любов, топлина, създават хармония. Затова са светли, топли и обичани!
В навечерието Рождество Христово и на прага на новата 2023 година всички ние си правим равносметка за успехите, постигнатите резултати и поражения. Мисля, че колкото и да ни беше трудно през изминалата година ние, боляровци, успяхме и се движим във вярната посока.
Работим усилено за привличане на средства, инвестиции и постигане на добри резултати.
През Новата година нека заедно преборим трудностите с мисъл за бъдещите поколения! Нека 2023 година да бъде година на успешни начинания, в която да направим крачка напред към по-доброто бъдеще!
Нека с добра воля, здрав разум и с общи усилия да подобрим живота в нашата община. Нека 2023-та да бъде година на сбъднати надежди и мечти!
Нека бъдем солидарни и с хората, които се нуждаят от подкрепа и винаги им помагаме, когато имат нужда. Така са ни учили предците ни и в този дух трябва да възпитаваме и децата ни.
От мое име и от името на Общински съвет Болярово, приемете нашите пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание, искреност и взаимност в семействата ви.
Честито да бъде Рождество Христово!
Здрава, мирна и успешна да бъде 2023 година!

  •