Начало » Новини » Новинa
Актуално
По случай 24 май кметът на общината отличи изявени учители, читалищни дейци и ученици

22 Май 2023

 Традиционните награди на Община Болярово за изявени учители, читалищни дейци и ученици бяха връчени днес от кмета Христо Христов на тържествена церемония. Призовете се присъждат по повод 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Почетни грамоти и парични награди бяха връчени на преподавателите Стоянка Гочева, Стоянка Ставрева и Стоянка Тодорова от Детска градина „Здравец" и филиали, Донка Митева от Основно училище „Стефан Караджа"-Стефан Караджово, както и Дянка Андонова и Любослав Ценов от Средно училище „Д-р Петър Берон".
С награди по повод празника бяха удостоени също Миглена Арабаджиева за нейната подкрепа към любителските колективи в читалищата и самодейните групи при НЧ „Стефан Караджа-1904" - с. Стефан Караджово.
По повод 24 май кметът на община Болярово удостои с отличия и отборът на Средно училище „Д-р Петър Берон" - Болярово, спечелил първо място в своята категория на провелите се в Ямбол на 20 май Национален турнир по утринна гимнастика „Ямбол '23" и инициативата „Спортувай с президента", както и Детски танцов състав „Боляровче", получил втора награда от „Мараш пее-2003" в гр. Стралджа.

  •