Начало » Новини » Новинa
Актуално
Тържествено отбелязаха 24 май в СУ "Д-р Петър Берон"

22 Май 2023

 Тържествена програма организираха учениците и учителите на СУ „Д-р Петър Берон" - Болярово в навечерието на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската писменост. С приветствия към присъстващите се обърнаха заместник-кметът на общината Нина Терзиева и директорът на училището Дора Карагьозова.
Награди получиха ученици за участията си в международната олимпиада КИНГС, училищния турнир по шах, областния турнир по тенис на маса, рецитали, кулинарни изложби и др. Специално беше отличен от училищното ръководство и отборът на Средно училище „Д-р Петър Берон" - Болярово, спечелил първо място в своята категория на провелите се в Ямбол на 20 май Национален турнир по утринна гимнастика „Ямбол '23" и инициативата „Спортувай с президента".
Заместник-кметът Нина Терзиева връчи и наградите на победителите в организираните от Местната комисия за борба с противообществените прояви спортни изяви по повод 17 май - Ден на спорта.
На днешния ден последният звънец удари и за учениците от 12 клас. От името на кмета на общината Нина Терзиева им връчи поздравителни адреси и цветя като допълнение на отпуснатите с решения на Общинския съвет парични поощрения.

  •